Fuglekurser.dk ved Jan Kiel

Fuglekurser.dk

Læring og hyggeligt samvær med fuglene i fokus.

Hvis du har interessen og tiden, skaber jeg rammerne for læring og hyggeligt samvær med fuglene i fokus. Du behøver ikke en masse erfaring eller dyrt udstyr. Hos Fuglekurser.dk deles vi om både erfaringer og udstyr. En rimelig håndkikkert gør det hele meget nemmere, men ellers er interessen og tiden alt, der skal til.

Hygge er et nøgleord i alle aktiviteter under Fuglekurser.dk, hvor vi tager os tid til at nyde de forskellige fugle og steder.

Aktivitetsniveauet er højt, men tempoet moderat, så næsten alle kan være med.

Fuglekurser.dk handler om fugle! Vi begejstres også over andre dyr, planter og naturoplevelser i det hele taget, mens museer, kirker, indkøbscentre og des lige normalt ikke er en del af konceptet 🙂

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Jan Kiel

 

Fuglekigger

Jeg har kigget på fugle i over 40 år, selvfølgelig primært i Danmark, hvor jeg har været rundt i alle afkroge. 

Men jeg har også rejst i det meste af Europa samt en del i Nordamerika og Afrika, og lidt i Asien.

De sidste 25 har jeg boet i Sydvestsjælland og de fleste af mine fugletimer er lagt her. Kommer oprindelig fra Gilleleje, hvor jeg har brugt 100-vis af timer med at kigge på trækfugle og andet godt.

Undervisning

Stor erfaring med undervisning og kursusarrangementer.

Jeg har 25 års erfaring med undervisning af unge mennesker på teknisk skole, og siden 1996 har jeg arrangeret, organiseret og implementeret en lang række internationale kurser for embedsmænd og rådgivere fra Østeuropa, Asien og Afrika, støttet af Danida, Verdensbanken og EU.

DOF (Dansk Ornitologisk Forening)

Engagereret i DOF lokalt.

Jeg har siddet i bestyrelsen for lokalafdelingen af DOF (Dansk Ornitologisk Forening) i Vestsjælland siden 2012, de seneste par år som næstformand. Jeg er DOFbase-koodinator for Vestsjælland og medlem af DOFbasens Kvalitetsudvalg (DKU). (Se www.dofbasen.dk)

Kurser i fugle og fugleoplevelser

For snart 5 år siden kørte jeg mit første DOF-fuglestemmekursus, og siden har jeg kørt en del aftenskolekurser, weekendkurser og udlandsrejser for fugleinteresserede. I slutningen af 2018 startede jeg virksomheden Fuglekurser.dk for at gøre dette til min levevej.

Vore undervisere

Alle kurser afholdes af Jan Kiel. Nogle gange med eksterne eksperter.

Jan Kiel

Underviser, instruktør, kursusleder

Kontakt

Jan Kiel

Telefon

93 99 13 78