Fugletur til Lesbos 2026 er                                                under planlægning

 

 

 

 

Fugletur til Lesbos

 

Lesbos er en fantastisk ø i træktiden, hvor mange forskellige fuglearter kan ses. Farvestrålende og karismatiske arter som Biæder, Ellekrage, Flamingo, pelikaner, Stylteløber, storke (både hvide og sorte) og ørne er almindelige og talrige, og suppleres af en lang række småfugle, rovfugle, tornskader, hejrer, vadere, og rørvagtler mm som også er almindelige her, men sjældne gæster i Danmark. Alt kan ses inden for et relativt begrænset område, så tiden, der bruges på vejen, er minimal.

Med udgangspunkt i Skala Kalloni bliver konceptet det sædvanlige med højt aktivitetsniveau i de lyse timer, men med mulighed for at tage en pause fra programmet ind i mellem. Dejligt vejr (forhåbentlig 🙂 ), masser af spændende fugle, højt humør og super hyggeligt samvær. Vi bor centralt i forhold til øens mange spændende fuglesteder, men vil have minibusser til rådighed hele ugen. Hver morgen vil der være en lille tur på et par timer inden morgenmaden, men man kan også vælge at sove længe og så bare støde til efter morgenmaden. Nogle dage er der heldags ture, andre dage bliver der 2 halvdagsture, hvor vi spiser frokost på hotellet.

Der vil blive afholdt et formøde, hvor turens detaljer gennemgås, og efter hjemkomsten udarbejdes en fyldig rapport. Et enkelt PowerPoint-oplæg eller to i løbet af ugen kan ikke helt udelukkes, men det afhænger af vejret, deltagerforudsætningerne og aktivitetsniveauet.

Turens pris inkluderer fly, overnatning i dobbeltværelse, morgenmad, bus hele ugen, masser af fugle, højt humør og hyggeligt samvær, intromøde og turrapport. Mad og drikke er billigt på Lesbos, så man kan sagtens klare sig for 1.500 kr. til frokost og aftensmad for hele ugen. Enkeltværelse kan tilkøbes.

 

Jan Kiel

Læs mere om Kursusleder Jan Kiel