Er du dus med havens fugle?

Få et hjemmebesøg

Er du dus med havens fugle?

Undrer du dig nogen gange over, hvad det er for en speciel fugl, der holder til på foderbrættet i haven, eller vil du gerne vide, hvilke fugle det er, der synger så smukt og lystigt i haven om foråret/ sommeren?

Så bestil et hjemmebesøg fra Fuglekurser.dk. I vinterperioden vil det være koncentreret om fuglene på foderbrættet, mens det i yngletiden vil omfatte hele haven og omgivelserne.

Du lærer de vigtigste kendetegn på stedet, og besøget følges op med, at du får tilsendt billeder/ lydfiler til at hjælpe dig med at huske/ fastholde din nye viden.

Pris

Priser (gældende øst for Storebælt):

Vinter:               995,- kr. pr. besøg (+kaffe :))

Yngletid:           1995,- kr. for første besøg,

evt. repetitionsbesøg året efter: 1295,-

 

Ved besøg vest for Storebælt kan der efter nærmere aftale tillægges et brogebyr.

Få et besøg

Send en mail til fuglekurser@fuglekurser.dk ring til mig på 93 99 13 78.

Jan Kiel

Instruktør

Jeg har kigget på fugle i over 40 år, selvfølgelig primært i Danmark, hvor jeg har været rundt i alle afkroge, men jeg har også rejst i det meste af Europa samt en del i Nord-amerika og Afrika, og lidt i Asien.

For snart 5 år siden kørte jeg mit første DOF-fuglestemmekursus, og siden har jeg kørt en del aftenskole-kurser, weekendkurser og udlandsrejser for fugle-interesserede. I slutningen af 2018 startede jeg virksom-heden Fuglekurser.dk.